-برای طول عمر سقف های متحرک برقی چه کارهایی باید به صورت مداوم و مستمر صورت گیرد ؟

تمیز کاری ریلها و روغن کاری مداوم و به موقع چرخها.

-بزرگترین شرکت تولید کننده سقف های متحرک چه نام دارد؟ تفاوت سقفهای خارجی و ایرانی در چیست ؟

بزرگترین شرکت خارجی تولیدکننده لیبارت است- با این تفاوت که سازه های آنها آلومینیومی یکدست است ولی سازه ما با پوشش سطح گالوانیزه است.

-تنظیف سقف های برقی به دوام و طول عمر آنها کمک می‌کند و یا تاثیر منفی دارد؟

 کمک می کند، البته با رعایت شرایط ایمنی متریال سقفها. برای مثال اصول رفتار با شیشه با پلی کربنات کاملاَ متفاوت است.

-آیا شرایط فصلی و سرد و گرم شدن هوا در طول عمر سقف تاثیر گذار است ؟

خیر، شرایط فصلی روی سقف متحرک تاثیری ندارد.

-کارگاه فنی مهندسی موسوی برنامه ای جهت پشتیبانی سقف ها و سیستم های متحرک خود دارد یا خیر ؟

از نظر پشتیبانی بله در قراردادها ذکر میشه که کل سیستمهای متحرک و ثابت دارای 1سال گارانتی و یا بیشتر بنا به نوع پروژه هست و بعد از آن هم چون انواع این سقف ها هم بدلیل برقی بودن و هم از نظر متریال نیاز به نگهداری و گاهی تعمیر دارند درصورت توافق مشتری این گارانتی سالیانه قابل تمدید خواهدبود. چون عموماَ محصولات ما عمدتاَ برقی هستند ما امکان این پشتیبانی را برای مشتریانمان داریم.

-آیا پرداخت اقساطی و چکی برای شما امکان پذیر است ؟

از نظر نحوه پرداخت هزینه، ما به جهت تسهیل در امر پرداخت هزینه و رفاه حال مشریانمان امکان پرداخت اقساطی را داریم که مبلغی به عنوان پیش پرداخت انجام میشود و بقیه هم طبق قرارداد بین ما بصورت قسطی هست. البته بازهم بستگی به مدت زمان اجرای پروژه و نوع آن دارد.

-آیا سقف های متحرک تولید شده در این مجموعه نسوز هستند؟
 
گروه سقف های بتونی نسوز هستند.

-آیا باز شدن سقف های جمع شو بنا به درخواست مشتری متفاوت است یا صرفاً از یک جهت امکان پذیر می باشد ؟

بله؛ الگوهای حرکتی سقف های متحرک مختلف هستند که باتوجه به متفاوت بودن شکل ساختمانها و موقعیت آنها حتی نسبت به همسایگانشان و سلایق مشتریان، سقف های اتوماتیک ما می توانند از جهات مختلفی باز شوند. سقف ها معمولاَ در اشکال مختلف مربع، مستطیل، گرد و بطور کلی فرمهای هندسی منظمی طراحی و ساخته می شوند تا بتوان آنها را بصورت لایه لایه جمع کرد. سقف های متحرک گاهاَ یکطرفه، دوطرفه و یا از وسط بازشو، باز و بسته می شوند.

-آنالیز فنی قبل از تولید و اجرا در گروه شما به چه صورت انجام می گیرد؟

پروفیل خود سقف از جنس فولاد یا آلومینیوم می باشد که البته بسته به ابعاد سقف و متریال آن، وزن متفاوتی دارد لذا باید بیس آن محکم و مقاوم باشد و تحمل وزن کل سازه را داشته باشد. پس نحوه اتصال سازه به زیرساخت مهم می باشد. بطورکلی درصورت جوشکاری سازه به اسکلت ساختمان بهترین تکیه گاه و پیچ و رولپلاک کردن سازه صرفاَ به کف و دیواره ها یک اتصال ضعیف ایجاد می نماید. درکل تیم مهندسی موسوی معتمدترین و مقاومترین زیرساختها را برای سازه مهیا می نماید. برای مثال سقف برروی یک رستوران سنتی با یک سقف برروی پاساژ جدید و مدرن متفاوت است.

-سقف های متحرک تولید شده با چه برقی کار می کنند ؟

خیر تفاوتی ندارد. البته درصورتیکه مکان مشتری دارای برق سه فاز باشد موتور سه فاز نصب می گردد که مصرف برق را پایین آورده و قدرت را افزایش می دهد درغصر اینصورت برق تکفاز می باشد.

-آیا در سقفهای متحرک نورپردازی نیز صورت می گیرد ؟

بله، ما نور پردازی را هم به لحاظ تامین روشنایی و هم به لحاظ افزایش زیبایی ظاهری سقف برروی پروفیل آن انجام می دهیم که بازهم بسته به سلیقه مشتری متفاوت بوده و دارای تنوع زیادی در انتخاب نوع لامپ و حباب ها می باشد. این امر بسیار حساس بوده زیرا بایسیتی در باز و بسته شدن سقف آسیبی نبیند و آب ناشی از بارشها به آن نفوذ نکنند که توسط کارگاه فنی مهندسی موسوی ممکن و آسوده می‌باشد.

-آیا سقف های تولید شده در گروه فنی فلزی موسوی ضمانت نامه دارد ؟

مورد ضمانت در بالا پاسخ داده شد اما بطور صریحتر بایدگفت پلی کربنات های قابل استفاده دارای 10 سال گارانتی شرکت تولید َکننده می باشد. اما شیشه در هیچ شرایطی هیچ ضمانت نامه ای نمی باشد. درصورت ساخت سقف پارچه ای هم، از پارچه مهلر آلمان استفاده می شود که دارای عمر بالا و مفیدی است. پروفیل هم جهت جلوگیری از زن زدگی و پوسیدگی رنگ آمیزی می گردد. موتور قابل استفاده در سقف های متحرک موتورهای توبلار هستند که دارای ضمانت نامه 1 ساله می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *